Έκθεση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Φρεντερίκ Λεμπουαγιέ.

Οι εκδόσεις “Θυμάρι” θα παραβρεθούν στην έκθεση για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Φρεντερίκ Λεμπουαγιέ.

Ο γιατρός Φρεντερίκ Λεμπουαγιέ υπήρξε διευθυντής κλινικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου στο Παρίσι. Αφού εξάσκησε ιδιωτικά το επάγγελμα του μαιευτήρα μέχρι το 1973, παραιτήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλονο, για να γίνει συγγραφέας με την ευκαιρία της δημοσίευσης του βιβλίου του “Για μια γέννηση χωρίς αγωνία” (1974). Από τότε έχει γράψει πολλά βιβλία γύρω από την εγκυμοσύνη και τον τοκετό και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, δίνοντας διαλέξεις και διδάσκοντας τη μέθοδό του, που είναι γνωστή ως “μέθοδος Λεμπουαγιέ”. Έχει μελετήσει την Ανατολική Φιλοσοφία και τις πολεμικές τέχνες. Έχει ο ίδιος γυρίσει τα φιλμ: “Γέννηση”, “Σαντάλα”, “Η στέψη της γέννησης”, “Η τέχνη της αναπνοής”. Έχει επίσης δημοσιεύσει δοκίμια, διηγήματα καθώς και αξιόλογες ποιητικές συλλογές.

Στα εγκαίνια της έκθεσης θα διατίθεται προς πώληση το βιβλίο του Λεμπουαγιέ από τις εκδόσεις μας (Σαντάλα, τα τρυφερά χέρια)
Η έκθεση θα έχει διάρκεια από 18 Νοεμβρίου 2018 έως 1 Δεκεμβρίου 2018 και γίνεται στην Zivasart Gallery Παντανάσσης 1 Μαρούσι  151 25 Τηλ. 210 6830648