Ο Δεκέμβριος έφτασε και μαζί με αυτόν φανταστική προσφορά!!!

Κάντε χρήση του κουπονιού DEC17 στις ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές σας αγορές και κερδίστε έκπτωση 30%!! Διαλέξτε ακόμη ένα βιβλίο από τα βιβλία στην ενότητα προσφορές που θα βρείτε στην Ιστοσελίδα μας και εμείς θα σας το στείλουμε δωρεάν!!! Στην περίπτωση της ηλεκτρονικής αγοράς το σημειώνετε στα σχόλια της παραγγελία ή αν είναι τηλεφωνική η παραγγελία […]

Καταχωρήθηκε σην κατηγορία Νέα

Οι Φθινοπωρινές εκπτώσεις μας συνεχίζονται

Ο εκδοτικός οίκος Θυμάρι σας καλωσορίζει στον Οκτώβριο με εκπληκτικές εκπτώσεις -30 % στα βιβλία μας (Εξαιρούνται τα βιβλία που είναι ήδη σε προσφορά)

Καταχωρήθηκε σην κατηγορία Νέα

Φθινοπωρινές εκπτώσεις -30%

Ο εκδοτικός οίκος Θυμάρι σας καλωσορίζει στον νέο μήνα με εκπληκτικές εκπτώσεις -30 % στα βιβλία μας (Εξαιρούνται τα βιβλία που είναι ήδη σε προσφορά) Ξεκινήστε Το Φθινόπωρο Με Νέα Συναρπαστικά Βιβλία Από Τις Εκδόσεις Θυμάρι

Καταχωρήθηκε σην κατηγορία Νέα

Προσφορά Ιουνίου!!!!

Επισκεφτείτε το site www.thymari.gr μας και κάντε τις παραγγελίες σας ηλεκτρονικά. Μέχρι τις 30/6/2017 δωρεάν τα μεταφορικά με κάθε παραγγελία σας κάνοντας χρήση του κουπονιού με κωδικό JUNE17.

” Οι Εκδόσεις Θυμάρι Α.Ε πάνε παραλία….”

Από 16 Μαΐου – 16 Ιουνίου που τελειώνουν και τα παιδιά μας τα σχολεία, σας δίνουμε την ευκαιρία ερχόμενοι στον Εκδοτικό μας Οίκο, Χαρ.Τρικούπη 24 Αθήνα, να πάρετεδύο βιβλία επιλογής σας, περίπου ίσης αξίας, στην τιμή του ενός !!!!!!!!!!!!!!!!

Έκθεση βιβλίου στο Επιστημονικό Συνέδριο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

  Οι “ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΥΜΑΡΙ” θα συμμετέχουν με έκθεση βιβλίου στο Επιστημονικό Συνέδριο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στις 11-12 Φεβρουαρίου 2017, στο Ξενοδοχείο Stratos Vassilikos, Mιχαλακοπούλου 114 Αθήνα, ώρες 09.00π.μ – 21.00μ.μ.

Καταχωρήθηκε σην κατηγορία Νέα

‘Eκθεση βιβλίου στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Δραματοθεραπείας & Παιγνιοθεραπείας της Ε.Δ.Π.Ε.

Οι “ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΥΜΑΡΙ” θα συμμετέχουν με έκθεση βιβλίου στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Δραματοθεραπείας & Παιγνιοθεραπείας της Ε.Δ.Π.Ε. στις 2 – 4 Δεκεμβρίου 2016, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.

Καλό μήνα!
Ήρθε ο Δεκέμβριος

Ώρα για διάβασμα και δώρα σε αγαπημένους

Έτσι και εμείς σας κάνουμε 
30% Έκπτωση και δώρο έκπληξη!!!
ΚΟΥΠΟΝΙ : DEC17

Ισχύει και για τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2103634901
Αγοραστε Τωρα
*Δώρο ένα ακόμη βιβλίο το οποίο μπορείτε να επιλέξετε από τα βιβλία που βρίσκονται στην ενότητα Προσφορές της ΙστοσελίδαςΓράψτε μας στις σημειώσεις της παραγγελίας σας (στο κάτω μέρος αριστερά στο Ταμείο) ποιο βιβλίο θέλετε ή τηλεφωνήστε μας στο 2103634901 και εμείς θα σας το στείλουμε μαζί με την παραγγελία σας
* Η έκπτωση 30% αφορά βιβλία εκτός ενότητας "Προσφορές"
close-link